Salaisia strategioita saadaksesi ihmiset vastaamaan sähköposteihisi

 1. Käytä tervehdyksessä heidän etunimeään. Jos et muista sitä, tee nopea haku. Mutta älä tee siitä selvää. Tee niin kuin vahingossa olisit tehnyt sen. Nimen väärä kirjoittaminen on huonompaa kuin nimen kokonaan jättäminen. Se osoittaa, ettet välitä tai et tiedä, kuka he ovat, mikä ei ole kovin kehuvaa. Varmista myös, että se on kirjoitettu oikein. Jos ymmärrät, onko siinä ”i” vai ”y”, perustuen siihen, miten heidän verkkosivustonsa kirjoittaa sen, olet ongelmissa.

 2. Jos kirjoitat heille jostain, mitä he ovat sanoneet julkisesti, kuten podcastista tai palstasta, viittaa siihen. Tee selväksi, miksi kirjoitat.

 3. Jos tarjoat heille idean, aloita jakamalla ajatus, jonka he ovat jo tehneet ja jonka pidit. Voit tehdä sen aihekentässä, jos se on lyhyt. Tarkoitus on antaa ihmisten tietää, että ymmärrät heidät ja että sinulla on sama asenne, ja siksi voit olla kiinnostava työskennellä heidän kanssaan.

 4. Ole tiivis, mutta anna persoonallisuutesi näkyä. Ole lyhyt, mutta älä liian lyhyt. Kerro, mitä haluat sanoa kolmessa tai neljässä lauseessa, mutta älä tee niistä superlyhyitä lauseita, joissa ei ole inhimillistä lämpöä ja valoa. Jos teet sen, sähköpostisi näyttää kummallisesti robottimaiselta ja jopa epäystävälliseltä. Näytä jotain huumoria, näytä jotain kiiltoa. Älä vain ole toiminnallinen ja bisnesmäinen ja tylsä. Laittaa vitsi, jos haluat, mutta älä tunne olevasi pakotettu. Se on vain vitsi, jos kulttuuri sopii siihen. Mutta muista, että tämä on sähköposti työstä, joten älä ylikuormita vitsiä. Ehkä lue se kerran lisää, jotta varmistat, että se ei ole liian pitkä tai liian lyhyt tai liian vitsiä tai puuttuu vitsiä. Mutta älä mieti sitä liikaa, koska se hidastaa sinua (ja tämä neuvo on tarkoitettu tapahtumaan nopeasti - ei ole mitään syytä, miksi joku lähettäisi sähköpostia, jos haluat vastauksen). Sinun pitäisi kirjoittaa tämä sähköposti kuin he olisivat joku, joka ansaitsee kunnioituksesi, mutta myös suosii kommunikoimista ihmisten kanssa, jotka ovat sähköpostin kiillossa.

 5. Pitää kaikki lyhyt ja näppärä paitsi aihe, joka pitäisi olla pitkä ja sisältää henkilön, johon olet yhteydessä, koko nimi, jotta se erottuu muutamasta muusta sähköpostista, jotka he saavat joka päivä aihekentissä kuten ”Hei” tai ”Viime perjantain keskustelun perusteella” tai ”Ehdotus” (joka kuulostaa erosta) tai ”[Nimi] / [Nimi]: Luottamuksellinen: [Aihe] - MUUTETTU !!! LOPULLINEN !!! LUE NOPEASTI JA VASTAAMAAN !!!!!!!!! ”(melko varma, että kirjainkokoinen sähköposti ei ansaitse vastausta), tai” Tarkista tämä ulos! ”(todellakin vain kirjoittanut sen, koska olen lähettämässä sähköpostia tästä artikkelista). Pidä aihe lyhyt, jos et halua ihmisten avaavan sähköpostiasi, tarkoitan, jos ihmiset ärsyyntyvät helposti, älä käytä näitä aiheita!

 6. Jos he eivät vastaa sähköposteihisi, kokeile tekstiviestiä. Ei vain siksi, että puhelimet ovat nykyään helpommin saatavilla kuin tietokoneet, vaan myös siksi, että tekstiviestit ovat nopeampia kuin sähköpostin lähettäminen ja niitä käytetään yleensä enemmän polvien kieroihin reaktioihin, jotka voivat olla hyödyllisiä käsiteltäessä ihmisiä, jotka saattavat olla poissa radalta (jos he vaihtavat puhelinnumeronsa, he ohittavat sinut). Aloita sanomalla: ”Hei [nimi]. Tämä on Matt Haig, kokeile uutta numeroasi? Kiitos, että päivität minut / antaa minulle numerosi (poista tarvittaessa) ”ennen kuin menet kysymään siitä, mitä teki sinut tekstiviestiä heille (ehkä mainitse, kuinka hyvin heidän kirjansa on menossa?) Sitten käytä kuvattuja tekniikoita saadaksesi heidät vastaamaan tekstiviesteihin. Tai älä lähetä tekstiviestiä lainkaan! Vain sähköposti! Tekstiviestit ovat vain sähköpostia, jotka lähetetään puhelimiin. Ja niitä käsitellään vastaanottajan mukaan. Niin kuin ne tulisivat puhelimesta. Joten jos haluat kohdella heitä yhtenä heidän kollegoistaan, tai jopa toisena kirjailijana, lähetä sähköposti eikä tekstiviesti. Tämän artikkelin tarkoitus on kannustaa vastauksia, joissa on kyse toiminnasta, ei verkostoitumisesta. Verkostoituminen näyttää vievän paljon aikaa nykyään.

 7. Jos tämä henkilö on joku, jonka tiedät tosielämässä, älä käytä sähköpostia lainkaan. Aika soittaa puhelimeen. Ehkä jopa vanhanaikainen ääni, ei WhatsApp-puhelu. Koska, jos sinulla on henkilön puhelinnumero, sinulla on henkilön numero syystä.

 8. Jos olet yhteydessä heihin saadaksesi apua tai neuvoja, ja he eivät vastaa, kokeile googlaamista ”sivustot kuten [heidän verkkosivustonsa nimi]” ja katso, onko siellä mitään samankaltaista, jota he haluavat neuvoa tai mielipidettä tai jonka he haluavat kirjoittaa; näin voit lähettää heille sähköpostin, kuin ottaisit heihin yhteyttä verkkosivustoon, jota he eivät ole vielä osallistuneet, ja vaikka he saattavat olla skeptisiä, muista, että kaikki pitävät mahdollisuudesta ja jos se on vain lyhyt ja näppärä ja luet sen uudelleen ennen lähettämistä, silloin ei ole mitään syytä, miksi se ärsyttäisi ketään tarpeeksi, jotta se jättäisi sen kokonaan huomiotta.

 9. Jos he eivät vastaa tähän sähköpostiin tai tekstiviestiin (ja se on varma, että he näkivät sen), harkitse soittamista kerran ja jättämällä heidät rauhaan ikuisesti - se ei ole todennäköisesti henkilökohtaista, vain kiireinen

 10. Odota päivä tai kaksi ennen kuin lähetät heille sähköpostia uudelleen (vain yksi "seuraava" sähköposti vaikuttaa parhaalta - liian monta on ärsyttävää) koska on todennäköistä, että heillä oli vain jotain, joka häiritsi heitä (kuten he itse). Tai älä seuraa ollenkaan, ehkä odota toista mahdollisuutta, joskus pallo on toisen kentällä ja joskus pallo on kokonaan pois kentältä tuulisella mustalla jäällä ajan!

 11. Kokeile tätä aihekenttää lisävoimaa varten: ”Apua: [nimi]” - aihe, joka toimii myös tekstiviestin mukaan veteraanitoimittaja ja käsikirjoittaja Paul Laverty, jonka aina tekstaan, kun hän matkustaa, koska tiedän, että hän ei vastaa, mutta hän yleensä tekee kotiin palattuaan, koska kaikki rakastavat jotakuta, joka pyytää heitä auttamaan (niin kauan kuin he eivät ole ärsyttäviä!) [/end of advice]