Hemmelige strategier for at få folk til at svare på dine e-mails

 1. Brug deres fornavn i hilsenen. Hvis du ikke kan huske det, skal du gøre en hurtig Google-søgning. Men gør det ikke tydeligt. Lad som om du gjorde det med vilje. At få navnet forkert er værre end at ikke bruge navnet overhovedet. Det indikerer, at du enten ikke bryder dig om det eller bare ikke ved, hvem de er, hvilket ikke er særlig flatterende. Og sørg for, at det er stavet korrekt. Hvis din forståelse af, om det har et "i" eller et "y", er baseret på, hvordan deres website staver det, er du i problemer.

 2. Hvis du skriver til dem på grund af noget, de har sagt offentligt, såsom en podcast eller en kolonne, skal du henvise til det. Gør det klart, hvorfor du skriver.

 3. Hvis du præsenterer dem for en idé, skal du begynde med at dele en idé, som de allerede har gjort, og som du har lagt mærke til. Du kan gøre det i emnefeltet, hvis det er kort. Pointen er at lade folk vide, at du får dem, og at du har den samme tankegang, og derfor kan være interessant at arbejde med.

 4. Vær koncis, men lad din personlighed skinne igennem. Vær kortfattet, men ikke for kort. Sig, hvad du vil sige i tre eller fire sætninger, men gør dem ikke superkorte sætninger uden menneskelig varme og lys. Hvis du gør det, vil din e-mail se underligt robotagtig ud og måske endda upålidelig. Vis noget snilde, vis noget gnist. Bare vær funktionel og forretningsmæssig og kedelig. Indsæt en vittighed, hvis du vil, men føl dig ikke nødsaget til det. Det behøver kun at være en vittighed, hvis kulturen passer til det. Men husk, at dette er en e-mail om arbejde, så overdriv ikke den vittige del. Måske læs det en gang mere for at sikre, at det ikke er for langt eller for kort eller for vittigt eller mangler vittigheder. Men tænk ikke for meget på det, for det vil bremse dig (og denne rådgivning er beregnet til at få ting til at ske hurtigt - det er ikke værd at sende en e-mail, hvis du ikke vil have et svar). Du skal skrive denne e-mail, som om de var en person, der fortjener din respekt, men også kan lide at kommunikere med mennesker, der har noget gnist i deres e-mails.

 5. Hold alt kort og snappy undtagen emnefeltet, som skal være langt og indeholde den fulde navn på den person, du kontakter, så den skiller sig ud fra de dusinvis af andre e-mails, de modtager hver dag med emnefelter som "Hej" eller "Vedrørende vores chat på fredag" eller "Forslaget" (som lyder som en skilsmisse) eller "[Navn] / [Navn]: Konfidentiel Re: [Emne] - REVISED!!! FINAL!!! LÆS HURTIGT OG RESPOND !!!!!!!!! "(Pretty sikker på, at ingen e-mail, der er skrevet med store bogstaver, fortjener et svar), eller" Check dette ud! "(Faktisk skrev jeg bare, at jeg er ved at sende en e-mail om denne artikel). Bare hold emnefeltet kort, hvis du vil have folk til ikke at åbne din e-mail, hvilket jeg mener, hvis folk irriterer let ikke bruger disse emnefelter!

 6. Hvis de ignorerer dine e-mails, så prøv at tekste dem i stedet. Ikke bare fordi telefoner er mere tilgængelige end computere i dag, men også fordi tekstning er mere øjeblikkelig end at sende e-mail og derfor tenderer til at fremkalde en mere pludselig reaktion, der kan være nyttig, når man beskæftiger sig med mennesker, der måske har sat dig af deres radar (hvis de har ændret deres telefonnummer, så ignorerer de dig). Start med at sige: "Hej [navn]. Dette er Matt Haig, prøver din nye nummer? Tak for at opdatere mig / give mig dit nummer (slet om nødvendigt) "før du går videre til at spørge, hvad det var, der fik dig til at tekste dem i første omgang (måske nævne, hvor godt deres bog gør det?) Så brug de teknikker, der er beskrevet ovenfor, for at få dem til at svare via tekst. Eller tekst ikke overhovedet! Bare e-mail! Tekster er bare e-mails, der sendes til telefoner. Og det er, hvordan de behandles af modtageren. Som om de kom fra en telefon. Så hvis du vil blive behandlet som en af ​​deres jævnaldrende, eller endda som en anden forfatter, skal du sende en e-mail i stedet for en tekst. Ideen med denne artikel er at opmuntre til svar, der handler om at få ting til at ske, ikke om netværk. Netværk synes at tage meget tid i dag.

 7. Hvis denne person er nogen, du kender i virkeligheden, så brug ikke e-mail overhovedet. Det er tid til at lave et opkald i stedet. Måske endda et gammelt stemmeopkald i stedet for en WhatsApp-opkald. Fordi hvis du har personens telefonnummer, har du deres nummer af en grund.

 8. Hvis du kontakter dem for at få noget hjælp eller rådgivning, og de ignorerer dig, så prøv at google "websites som [deres website navn]" og se, om der er noget lignende, de kører, som de måske ønsker rådgivning med eller en mening om eller nogen til at skrive for; på den måde kan du e-maile dem som om du kontaktede dem om et website, de ikke har været involveret i endnu, og selvom de måske er skeptiske, skal du huske, at alle kan lide en mulighed, og hvis det kun er kort og snappy, og du læser det en gang mere, før du sender det, er der ingen måde, det skulle irritere nogen nok til at ignorere det helt.

 9. Hvis de stadig ikke svarer på denne e-mail eller tekst (og det er sikkert, at de så det), overvejer at ringe til dem en gang og forlade dem alene for evigt - det er sandsynligvis ikke personligt, bare travlt

 10. Vent et eller to dage, før du sender dem en e-mail igen (bare en "follow up" e-mail synes bedst - for mange er irriterende) fordi der er en chance for, at der var noget, der distraherede dem (som dem selv). Eller følg ikke op overhovedet, måske vent på en anden mulighed, nogle gange er bolden i den anden retning, og nogle gange er bolden blevet fejet fra banen helt på den vindige sorte is af tid!

 11. Prøv dette emne for ekstra magt: "Hjælp: [navn]" - et emne, der også fungerer via tekstbesked ifølge veteran journalist og forfatter Paul Laverty, som jeg altid tekster, når han rejser, fordi jeg ved, at han ikke vil svare, men han gør normalt, når han kommer hjem, fordi alle elsker nogen, der spørger dem om hjælp (så længe de ikke er nogen, der er irriterende!) [/end of advice]